Mobilfix med en ängels tålamod

2013-08-10

Är nu helt slut i rutan. Faktiskt lite yr, men det var värt resultatet! Ellet är nu med sin första mobil och allt ska vara klappat och fixat! Det tog sin lilla tid och jag måste säga att de som jobbar i Telebutiken i stan verkar vara begåvade med änglars tålamod!

Många i kö, en del gnäller och gnöler om det mesta och en äldre dam som inte alls verkade vara vän med den mobila tekniken kunde inte sluta att tjata om samma sak hela tiden. Killen som hade hand om henne förklarade och förklarade om och om igen och att han inte tappade tålamodet, det var för mig en gåta. Jag som stod vid sidan om blev frustrerad och var tvungen att gå därifrån för att inte pysa över. Vissa ska ha credd, de som jobbar på dylika ställen och som har ett sådant tålamod. Jag passar inte som serviceman på ett sådant ställe bland kunder, vad det än må handla om, den saken är helt klar!

Min tanke var ju först att jag och Ellet skulle åka tillsammans ner på stan. Att han skulle få överraskningen live så att säga, men ibland är även 11-åringar morgontrötta och på dåligt humör. Mitt lirkande fungerade inte alls idag, så jag åkte ner ensam. Det var en miss men jag försökte så gott jag kunde att blåsa bort det där lilla svarta molnet som befann sig över mig en stund. För jag hade bestämt mig för att IDAG fixa detta!

Kanske var det lika bra efter maratonvisiten i telebutiken. Sen när jag skulle ta mig hem så gick det helt plötsligt inte att få tag i en SMS-biljett till bussen. Men det är ju tur att det finns alternativ numera, även om hemresan blev några kronor dyrare än vanligt. Ett litet putt snålhetsmoln i några sekunder…

iPhonen ligger på laddning nu. Jag har lagt in familjens nummer i den och hjälpt honom att komma igång. Vi får se om intresset ökar efter att han fått spela av sig lite framför den nyligen uppfräschade datorn.

4 svar till “Mobilfix med en ängels tålamod”

  1. Ja det är bra när folk i butiker står ut med sånna där kunder som du sa där med tanten, då har de nog valt rätt jobb. En sak jag kan störa mig på är när butikspersonal håller på med en sån där kund, och inte säger något till mig som väntar, typ: jag tar hand om dig om en liten stund, eller: jag ska se om det finns någon annan som kan ta hand om dig.
    För ibland kan man ju få vänta en evighet, och då kan det vara trevligt att i alla fall få en sån liten kommentar.

  2. Du vet väl att du var först med att ringa honom!? Han berättade för mig och det var så roligt. Som du vet så fungerar detta med semesterresor och sådant inte så bra i år för mig, så då får jag försöka ordna med sådana här saker istället…

Kommentarsfunktionen är stängd.