Grattis Elias 11 år!

Idag fyller min yngsta son 11 år.

Stort grattis, du är en otrolig själ!

2013-07-31

Mycket kärlek, några paket samt en liten överraskning till min fina pojke är vad hans far vill ge honom idag på hans stora dag. Vi syns snart…

Lite mer bilder från vår dag tillsammans:

2013-07-31

Eftersom grabben nu är hos sin mor så tog jag mig dit med mina paket på förmiddagen.

2013-07-31

Biljetter till premiären idag på Monster University var en överraskning.

En legosats samt Super Mario Galaxy 2 för Wii fick han också av mig i födelsedagspresent. Sen fyllde jag på hans spelkonto som han har på Internet med en liten slant. Då blir han alltid glad. (;-)

2013-07-31

Sen var det dags att ta bussen till Filmstaden för att se filmen! Eftersom bussarna går så glest nu så var vi tvungen att åka ganska tidigt, men det gjorde också att vi hann med en liten lunch på grabbens favorithak i stan!

Filmstaden salong nummer 11 skulle vi till. Filmen var i 3D och det var första gången jag såg en hel film i det formatet. Det var riktigt roligt.

2013-07-31

Två förväntansfulla grabbar väntar på att filmen ska dra igång…

På väg ut. Det var två riktigt roliga timmar med Mike, Sullivan, Randy och allt vad skrämselfigurerna hette. Ellet var nöjd och det var det viktiga för mig.

2013-07-31

Han fick så fina presenter. Tröjor, böcker, film, spel, pengar och jag vet inte allt. Det blev en hel del för 11-åringen!

2013-07-31

Det blev både middag och födelsedagsfika hos modern. Vi blev så många att en del fick sitta i vardagsrummet…

…och en del i köket.

Tofflan hamnade i vardagsrummet med mig och Ellet medans Anna, Linn och Frida hamnade i köket med Annas mamma, pappa, syster samt L.

2013-07-31

Måste ju bara ha en bild på födelsedagstårtan. Annas mamma hade egenplockade hallon med sig och det var verkligen gott.

Ytterligare en födelsedag har nu passerat. Jag är ganska mör nu och kommer att somna med Ellet skratt under filmen som ett kärt minne. Han är en guldklimp helt enkelt.

Ett svar till “Grattis Elias 11 år!”

Kommentarsfunktionen är stängd.