Mer om Alice Babs & tårta på jobbet

Alice Babs

Hittade bilden på jobbet. Tänker mycket på Alice Babs just nu och undrar vad som faktiskt pågår?

Vart sanningen ligger och hur dement hon faktiskt är? Jag tror visst att hon har demens, just det betvivlar jag inte, men hur illa är det egentligen? Det är något i detta som stör mig och som gör att jag har svårt att släppa det helt.

För nu skriver Aftonbladet med rubriken Alice Babs har alzheimers och det är återigen enbart utifrån Titti Sjöbloms ord och perspektiv.

Det stör mig och jag undrar faktiskt om HELA bilden kommit fram?

Ja, jag misstänker att vi aldrig kommer att få veta sanningen om detta fullt ut. Det är komplext och frågan är hur mår Alice Babs idag?

På jobbet så tackades K av idag. Med tårta.

2013-06-17

Ja, tre tårtor var det. Men vi är många i personalen ju… (;-) Med min taskiga karaktär så kunde jag inte låta bli att ta en bit.

Men rosen rörde jag inte. För sött.

Annars en dag av trötthet. Mycket trötthet och svindlande tankar. Biter ihop. Går vidare.

2 svar till “Mer om Alice Babs & tårta på jobbet”

  1. Ann Helena: Ja, ju mer jag läser om Alice Babs och hennes situtation, ju mer förvirrad blir jag. Vad är sant och vad är överdrifter? Undrar jag om vi någonsin får veta…

  2. Nu har dottern känt sig tvungen att gå ut och berätta hur det ligger till. Jag skrev om det. Aftonbladet skriver och på demenscentrum om att mamma Alice har alzheimers och vaskulär demens. På en och en halv månad har det gått från att hon mår bra till detta.

Kommentarsfunktionen är stängd.