Valborg 2013


Kebab House hade fullt upp idag.

Eftersom mitt liv är så förutsägbart så kan jag redan nu skriva om min Valborg 2013 trots att det återstår några timmar.

Ellet var varm och hostade i morse. Han orkade helt enkelt inte att åka med mig till jobbet. Det kändes inget vidare att åka ifrån honom, men jag hade ett par saker som jag bara måste bli klar med idag. Så jag satte mig på bussen ensam. Det var lugnt på bussen även om jag hörde en del klirrande kassar så här på valborgsmässoafton.

Frida och jag möttes upp för att äta lunch tillsammans. Tanken var att vi skulle göra det alla tre, men nu var ju Ellet hängig så han blev kvar hemma. Att äta lunch tillsammans på en valborgsmässoafton i de centrala delarna av Uppsala har sina problem. Det är folk överallt och det är fullpackat på varenda matställe!! Tillslut så enades vi om Kebab House eftersom det var minst kö där, även om maten egentligen inte passar mig just nu såhär i stegtävlingstider…

Det var en ganska positiv stämning på stan och jag såg inte mycket fylla. Visst, klockan var inte så mycket men i Uppsala på denna dag så brukar många börja väldigt tidigt med att tömma flaskorna. Vi gick mot Stora Torget och kollade läget. Fullt, fullt och mycket knuffar, men gott humör hos de allra flesta. Jag som aldrig brukar skänka en slant till saker och ting kunde inte låta bli att ge några kronor till Hungerhjälpen som lirade dunka-dunka så det stod härliga till.

Jag gick sedan tillbaka till jobbet och gjorde klart ett bildspel för att sedan ta bussen hem. Där väntade min guldklimp och nu blir det nog en hemmakväll med honom. Han orkar inte med någon kase ikväll. Jag och Frida ska dock ut och vandra och då kanske vi går förbi kasen för att se hur den ser ut i år. Gör vi det så kommer det en bild här nedan senare.

GLAD VALBORG till alla mina läsare!

Valborg 2013

En liten film också från brasan!