Två dagars förstärkning

2013-04-29
Ellet förstärker på jobbet i dagarna två.

Näst sista dagen av april 2013! Som vanligt så undrar jag vart tiden och livet tar vägen? Men det är bara att hänga på så gott det går och göra det bästa av situationen.

Skolorna har ju stängt två dagar nu, vilket innebär att jag har förstärkning av Ellet på jobbet. Han är så lugn och tålmodig och idag har det gått så bra. Det har varit en hel del för mig att göra, men det funkar så fint med Ellet vid min sida.

För mig är det en gåta hur jag kan gå upp i vikt när jag har gått VARJE dag, minst 45 minuter veckan som gick. Lite deprimerande att konstatera för mig att endast motion inte ger något på vågen. Så nu måste kosten också förändras än mer, vilket för mig innebär nolltolerans efter middagen.

Det är bara att fortsätta, nöta på och inte tänka när jag ger mig ut. För det tänker jag fortsätta med och under 10 000 steg accepteras inte av mig själv! Pronto!

2 svar till “Två dagars förstärkning”

  1. Rexxie: Har vägt mig en gång, samma tid och samma våg. Men jag kämpar på. Tvingar ut mig själv. En vecka och tre dagar nu har jag gått… tack för tipsen men att inte väga mig en gång i veckan det vill jag göra.

  2. Äsch, haka inte upp dig på vikten! Väger du dig vid samma tillfälle varje gång? Om inte så kan det variera lite hit och dit.

    För övrigt: hur länge har du hållit på? Jag tror inte att det går att förändra sin vikt så särskilt mycket på någon/några veckor…

    Mitt förslag: koncentrera dig på att få vardagsmotion och väg dig inte på ett tag. Samtidigt är det naturligtvis bra att skippa småätandet och ”treats” som man (jag) har en tendens att stoppa i mig.

    För min del har jag dessutom en förmåga att ”belöningsäta” när jag har gjort något, typ ”nu har jag gått i en timme så nu kan jag äta en Snickers” och det funkar inte.

Kommentarsfunktionen är stängd.