Ni lyfter mig

Huvudet upp. Hylla det positiva. Ge sjuttsingen i det som drar ner. Fokusera på det som kanske blir någonting riktigt bra. Våga utmana!

Nästa vecka… utmaningar… att våga och stå rakt upp för den jag är. Fick en sådan fin kommentar av en vän på Twitter att tårarna rann… jag omfamnar och ser mig värd att faktiskt försöka. Vad kan gå fel?

Har ju en bild av tidigare försök. En rädsla som är svår att beskriva för dig som läser här. Jag har helt enkelt en rädsla för människor som kommer för nära. Så är det. Rädd för att blotta mig för mycket.

Maler dock nu att jag är värd detta, att få träffa en själ. Som faktiskt vill träffa mig. Vill egentligen inte lägga för stora växlar på allt detta. Det blir som det blir. Fast tacka fan för att jag är nyfiken…

Tack så mycket till er som hört av er till mig på olika sätt. Ni stärker mig väldigt. Ni lyfter mig och får mig att tro att även jag är värd att träffa någon. Kram till er alla.  Kärlek! Ni lyfter mig.