Bloggstatistik 2012

The WordPress.com redovisar följande statistik för min blogg 2012:

Här är ett utdrag:

19,000 people fit into the new Barclays Center to see Jay-Z perform. This blog was viewed about 97 000 times in 2012. If it were a concert at the Barclays Center, it would take about 5 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

4 svar till “Bloggstatistik 2012”

  1. Tonårsmorsa: Det är en jättebra gest av dem att ge oss all denna statistik. Hoppas du själv får en fin nyårsafton! Gott Nytt År och hoppas vi kan ses snart… KRAAAM!

  2. Visst var det roligt att få en totalrapport från WP? Jag kommer att lägga in länk till min, när jag summerar det gångna året. Jag hoppas du får en bra nyårsafton och ett riktigt GOTT NYTT 2013!! Kram! ♥

Kommentarsfunktionen är stängd.