Julen 2012

Julafton 2012

I år var vi alltså hemma hos Anna. Fick en kopp fika och en god syltkaka när jag kom någon timme före det obligatoriska. Anna hade förberett så mycket med maten i år. Så tacksam för det.

Ellet ville också fika lite…

Julafton 2012

För första året så tror jag faktiskt att klappmängden minskat under den i år ståtliga granen. Men det är ju ett sunt tecken eftersom alla utom en nu passerat 18 pannor.

Julafton

Lite ljus tändes upp inför klockan 15. Ellet körde hårt.

Sarah Dawn Finer var årets julvärd. Den bästa på många år. Fråga henne nästa år igen!
Sen så bryr jag mig inte ett dugg om vad de klipper bort eller inte i Kalle kl 15.00. För vi skrattade och hade riktigt roligt i år åt det som var kvar.

Julafton 2012

Mycket interna bilder, men för MIG är det kul att ha en tallrik med härlig julmat. Den första för övrigt. Numera så orkar jag bara äta två…

Däremot så kan storgrabben klara 3! Minst… (;-) Anna är väl ungefär som mig och nöjer sig med två fat.

Julafton 2012

Jo då, jultomten kom även i år. Fantastiskt!

Ellet får fortfarande ganska mycket julklappar, men så är han yngst också. För de vuxna barnen så handlar det väl om att det just börjar bli vuxna och att varje paket blir mycket dyrare och då blir det färre.

Anna fick en del i år. Många fina böcker… två av mig bland annat (;-). Jättelegosats, presentkort, Fred Perry-tröja, kalendrar, TV-spel, ryggkliare och TV-box var väl det jag gav till mina barn. Bland annat… en miss blev det när lilltjejen fick en Bowiebok – på franska! Men det ska jag åtgärda!

Mina julklappar i år: En Marilyn Monroe-box (Linn), en tavla av henne i 3D (Anna), en jättefin kudde (Frida) och en redig kökskniv (Johan). TACK fina familjen!

Det börjar bli tradition att jag också får mozartkulor av Anna. Så gott ju!

Nu tar jag ett år i taget gällande julen. Återigen tacksam över sammanhanget och att det fungerar bra. Jag stannade kvar en stund och lite senare på kvällen så fikade vi igen och åt lite gotta.

Juldagen 2012

Anna gjorde väldigt god Jansson i år. På juldagen så åt vi julbord igen och då hade hon gjort en till. Mums!

juldagen2012_02

Lite sillar, ägghalvor, köttbullar, prinskorv och brysselkålen (som vi glömde bort igår) var med idag bland annat.

Juldagen 2012

Tallrik numero ett idag. Intern bild som sagt.

Juldagen

Nummer två och sen var det stopp. Totalstopp. Men så gott!

Lite fika och TV-mys. Sen hemgång. Nu är julen 2012 över för min del. I morgon på annandagen så hoppar vi allt som har med julmat att göra och dessutom så jobbar Anna kväll.

Tack familjen för årets jul! Tacksam i hjärtat. Mer än någon kan ana…

4 svar till “Julen 2012”

  1. fruhatt: Håller helt med och det blev så tydligt när jag såg programmet igen. Vem fan bryr sig? Julen var lugn och fin och trygg. Kram tillbaka!

  2. Jag håller med dig om att vi inte brydde os som vad som hade klippt borts eller inte. Tycker att det finns värre saker att fokusera på. Ser ut som om ni hade en fin jul allihopa !
    Kram

Kommentarsfunktionen är stängd.