Kyss mig…

Har inte orkat närma mig min blogg, twitter och facebook på ett par dagar. Kaxig som jag var i slutet av förra vecka så deklarerade jag så frankt att jag aldrig blir riktigt sjuk och denna magsjuka som då florerade var något som jag klarade mig utan.

Kyss mig…

Det började redan i söndags kväll. Sen i måndags så var det kört. Detaljerna tänker jag inte dra för någon, men jag är fortfarande hemma och idag skriver vi onsdag. Ett tag så orkade jag knappt ta mig upp ur sängen. Igår så tvingade jag mig ut för att kattmaten var slut och tala om att känna sig som 100 år!

Idag så har lite rastlöshet börjat smyga sig på och nu har jag suttit ett tag och gått igenom det jag missat i min cybervärld. Ett friskhetstecken är också att jag kollat jobbmejl och svarat på de allra akutaste.

Satsar på att ta mig till jobbet i morgon. Även om jag känner mig svag så har jag ändå idag fått behålla yoghurten jag har ätit och kallsvettningarna har börjat att försvinna. Hemska dagar har det varit. Men nu känns det som om jag är på rätt väg.

Om 5 dagar är det julafton…

Annonser

3 tankar om “Kyss mig…

  1. Leroy

    Krya på dig Jerry!

    Du behövs online eller back office to help them get back online or on track again!

    Leroy

Kommentarer inaktiverade.