Missa inte Alpis!

Alpis

Hans EP heter med “Öppna ögon”. Den har givit mig så mycket i höst, hans texter och den känslan han förmedlar. Musik som gör skillnad.

Alpis har varit skillnaden för mig. Så har det varit, när jag mår skit så spelar jag hans låtar och de ger mig så mycket. Texterna, känslan och hans beat. Jag älskar hans beat! Rösten gör mig lugn…… han har KÄNSLAN som golvar mig totalt! Älskar verkligen hans musik!

Alpis

Hur kan ni ha missat detta?! Så nu ger jag er chansen igen att upptäcka årets artist Alpis!

Itunes (köp och stöd, det är han så värd!)
Spotify

Facebook

Alpis är så underskattad! Lyssna på hans musik och förstå det faktumet. Missa inte Alpis, han är så värd att lyssnas på. För mig är han skillnaden numera.

Tack Alpis för att du gör musik! Tack för att du finns! TACK!