Alpis borta från Last.fm

Scrobblar ju nästan all min musik via Last.fm för att ha lite koll på vad jag lyssnar på. Gillar statistik och för mig är den listan viktig. Men nu är jag arg, jävligt arg….

Alpis

Har ju i år upptäckt en underbar artist. Han heter Alpis och hela hans EP “Med öppna ögon” gillar jag väldigt mycket. Har scrobblat honom över 430 gånger på Last.fm sammanlagt nu. Till min fasa så ser jag nu att allt är borta?! Detta upptäckte jag igår kväll. Inte nog med det, alla nya scrobblingar på Alpis registreras inte. Fast när jag lyssnar på andra artister, så fungerar det. Vad fan är det som händer?

Ser också att andra som står som topplyssnare gällande Alpis inte heller har kvar sina scrobblingar. Är det ett misstag eller en medveten handling från Last.fm? Tar de bort artister och i så fall varför?

Jag har givetvis försökt att få tag i supporten på Last.fm, men det är ju som att leta efter en nål i en höstack, så det jag nu har gjort är att jag skrivit till tre fora hos Last.fm och förhoppningsvis läser någon ansvarig där och kan förklara för mig vad det är som har hänt!

Det må vara ett i-landsproblem i mångas ögon, men mig stör det som sjuttsingen att scrobblingarna bara är borta!

UPPDATERAT!
Nu är mina gamla scrobblingar helt plötsligt tillbaka igen! Det var visst mer än jag trodde… 548 st… men fortfarande så tar Last.fm inte emot nya, men det kanske också funkar snart?!