Labyrints årliga låtlista

Fick även i år vara med och rösta fram årets låt hos Labyrint! Kul!

Efter den första gallringen där vi fick välja mellan 650 låtar som skulle bli 100 så blev det 15 kvar av de som jag gillade. Lite sämre än vanligt och att ingen med Madonna tog sig till topp 100 var för mig en stor besvikelse!

Timbuktu sjunger "Flickan och kråkan"

Av de 15 låtar jag hade kvar så är de 10 första rangordnade enligt följande:

1) FLICKAN OCH KRÅKAN Timbuktu
2) NOBODY KNOWS Darin
3) EUPHORIA Loreen

4) SOMEBODY THAT I USED TO KNOW Gotye feat. Kimbra
5) LEVELS Avicii
6) EN APA SOM LIKNAR DIG Darin
7) AMAZING Danny Saucedo
8) I LOVE IT Icona Pop
9) SOME DIE YOUNG Laleh
10) SPECTRUM (SAY MY NAME) Florence + The Machine

De övriga 5 olistade:
LA LA LOVE Ivi Adamou
SKYFALL Adele
THE LION´S ROAR First Aid Kit
WALK ON BY El Perro Del Mar
WHY START A FIRE Lisa Miskovsky

Under julhelgen börjar sedan den traditionella nedräkningen på Labyrints hemsida. Det ska bli väldigt spännande och se vilka av mina 15 som klarar den slutliga gallringen till topp 50!

Sen kommer jag ju själv med min egen favoritlista den 1 januari. Där listar jag de låtar som jag spelat mest under året som gått och ingen blir väl överraskad om The Queen of Pop dominerar stort! (;-)