Romnesia är att vindflöja

Barack Obama har enligt mitt tycke varit väl defensiv i presidentvalskampanjen. Detta klipp visar dock att Obama nu börjar trycka på lite mera:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enligt Obama är romnesia är en person som säger en sak vid ett tillfälle för att vid ett annat säga någonting helt annat. Vindflöjel helt enkelt där situationen avgör vad man ska tycka.

Frågar du mig så skulle det vara katastrof om amerikanerna valde Mitt Romney till ny president. En man som alltid haft en silversked i munnen och som räknar bort stora delar av sin befolkning på grund av att de är fattiga. Det så kallade 47%-talet borde ju direkt ha räknat bort honom, men tyvärr så fungerar det inte så i USA. Det viktiga är att Obama nu kan engagera de som tror på någon form av rättvisa i ett land där skillnaden mellan fattig och rik är milsvid.