En stor fet sol

Click to get cool Animations for your MySpace profileYtterligare en kanondag på jobbet. Är så glad över att jag nu får webba så mycket. Det är stimulerande och så roligt. Jag glömmer bort tid och rum och dagarna den här veckan har bara svischat förbi. Det vore så kul om jag åtminstone kunde få fortsätta med detta till en liten del i framtiden. Hoppas så på det.

Känner mig som en stor fet sol. Glad i sinnet och lite av det gamla måendet som jag hade de dagar jag kände mig stimulerad och kreativ. När det känns så här så blir så många andra saker så mycket lättare. Sinnet klarar liksom av mera. För även om allt har gått i ett de här dagarna så trivs jag. Så mycket annat som tyngt och tynger mig kan jag ta itu med på ett helt annat sätt. Det är en positiv spinoff.

2 svar till “En stor fet sol”

Kommentarsfunktionen är stängd.