En snabbis mellan bussturerna

Är hemma en snabbis mellan bussturerna. Åkte ju med Ellet till bowlingkalaset i förmiddags. Det pågår i ca två timmar, så det blir inte mycket tid för mig själv hemma. Men jag har i alla fall städat av vardagsrummet och lilltjejens rum. Hon kommer ju ikväll.

Håller också på med min blogg. Testar och donar. Vet inte riktigt hur det ser ut i alla webbläsare men det känns väldigt stort allting. Stora bokstäver och stora mellanrum. Tycker ni någonting ser skumt ut så hör av er i kommentarsfältet så ändrar jag.

Nej, nu går bussen om en liten stund. Ska ju få hem storbowlaren också…

6 svar till “En snabbis mellan bussturerna”

  1. I webbläsare IE9 är det väldigt luftigt och ljust. I WP backstage kan man installera appar som gör att man får särskilt WP-app-utseende när man besöker bloggen via mobilen. Det utseendet har inte ändrats. Nackdel med att läsa WP-bloggar i mobil är att alla menyer och länkar då automatiskt tas bort för läsaren. Kanske denna inställning sker automatiskt för dig som inte har eget WP-script i egen databas, för jag kan i mitt WP-script göra sådana inställningar.

  2. Det ser okej ut på webben från Mozilla Firefox!. Relativt stor text och med inläggen centrerade och två ytterkanter, eller vad man ska kalla det 😉

  3. Jontas: Hur ser det ut på webben? WP-app? Om du menar att jag bloggar med deras verktyg på deras webbplats, så är det samma. Orkar inte hålla på själv helt enkelt.

Kommentarsfunktionen är stängd.