Ett decennium senare…

Exakt klockan 23.21 för ett decennium sedan så föddes Elias. Vissa saker minns jag som om det var igår och andra har jag totalt glömt bort.

2012-07-31

Eftersom han var hos sin mor idag så tog jag mina två lurviga dit. Här visar han upp ett Wii-spel som jag gav honom i födelsedagspresent. Han fick även lite småpryttlar av mig och sedan ska vi fixa en sak på hans dator som han har hos mig… (;-)

Av sin kära mor så fick han bland annat ett monopolspel med en elektrisk bank. Något jag aldrig sett tidigare.

Hembakad hallontårta. Anna hade även bakat flera sorters kakor till den stora dagen.

2012-07-31

Vi fikade och Elias berättade om sin Göteborgsresa. Anna har skrivit om den och visar många fina bildersin blogg. Även här och här! Sista dagen i Göteborg skriver hon om här! De hade det toppenbra och även tur med vädret.

Födelsedagsfika för guldklimpen som nu alltså är hela 10 år gammal!

Elias mormor och brorsan var givetvis på plats. När jag hade gått hem så hörde jag även att morfar var på ingång…

Fina gratulationskort fick han också.

2012-07-31

Elias och hans mor. (Var ju tvungen att beskära bilden eftersom vissa inte vill vara med på bild.)

När jag efter ett par timmar skulle ta mig hem så såg himlen väldigt svart ut igen. Men det gick bra, jag blev inte blöt och klarade mig undan regnet. Passade också på att handla eftersom affären ligger mitt emellan mig och Anna. Barnen kommer ju i morgon och jag längtar så efter lite fart i huset.

STORT GRATTIS, Elias! Hoppas resten av din dag bli kanoners!!