Hjälp mig hitta filmen!

Nu har jag kollat igenom 2 filmer (Dårfinkarna och Se upp, blindstyre"!) efter en filmscen som min förvirrade hjärna totalt tappat bort. Jag hade för mig att det var just med Gene Wilder och Richard Pryor som scenen var, men jag börjar nu att tveka. Hjälp mig att hitta filmen! Tror att den är från i mitten på 80-talet, men jag kan ha helt fel…

Scenen är att det är 2 män som ska igenom en tull (har för mig att det var på en flygplats) men de måste maskera sig. De är jagade och vill inte bli gripna har jag för mig. De går in på en toalett tror jag det var och sätter på sig varsin gul kycklingdräkt. De försöker alltså ta sig igenom tullen genom att vara utklädda till gula fåglar. Har för mig att den här scenen är skitrolig, men jag hittar ju inte filmen! Hjälp mig!

Finns det någon filmtok därute som kan berätta för mig vilken film det är? Har verkligen försökt att googla och leta men hittar inte just den scenen.

7 svar till “Hjälp mig hitta filmen!”

  1. Ibland så tror jag att jag drömt om den scenen eftersom den inte verkar finnas någonstans. Vi får väl se om vi hittar den någongång. (;-)

  2. Ja jag såg ju det sedan, var lite trött i natt när jag läste din efterlysning första ggn. Men känner jag Erik rätt så ger han inte upp så lätt!

  3. Tyvärr Sonia men den filmen är det inte. Har redan sett den (se min text) och där finns inte den scenen med.

  4. Min svärson är filmtokig, jag har skickat meddelande till honom på FB och frågat, ska bli intressant att se om han vet!

  5. Oh, ja, det där känner jag igen, men dessvärre minns jag inte vad filmen heter. Du får väl trösta dig med att det finns fler med minne som en guldfisk. 😦

Kommentarsfunktionen är stängd.