Madonna – ljuset i mitt & mångas liv!

Madonna är ljuset i mitt liv. Hon är faktiskt den som betyder skillnaden mellan liv och död många gånger. Hon gör mig möjlig med sin musik. Hon har betytt mer för mig än vad någon annan har gjort och då överdriver jag inte ett dugg.

Ja, jag vet att det är stora ord, men så är det. Anledningen till mitt förtydligande beror just på min övertygelse om att hon är en ängel nedsänd för att hjälpa och stödja många av oss. Min tes har blivit än mer stärkt av vissa saker som jag fått till mig den senaste tiden.

Vi är så många miljoner utöver världen som har gläds och dansat till hennes musik genom åren. Hon har gjort så mycket bra musik och pärlbandet av kanonlåtar är imponerade som hon har givit oss genom åren. Sen att hon är en humanist uti fingerspetsarna genom sitt stöd för minoriteter och sådana som mig gör liksom inte saken sämre. Hon är en stor själ!

Ja, jag älskar Madonna och kommer så alltid att göra! Hon är ett sådant starkt ljus i denna värld att jag inte ens behöver argumentera med de som försöker hävda motsatsen! För sådant pågår, men det gör mig än mer övertygad om att hon är så viktig för oss människor. Många klarar inte av de stora stjärnorna utan måste alltid hitta fel och brister för att själva må bra.

För de riktigt stora stjärnorna får alltid brottas med hat och avundsjuka och är de då även kvinnor så kommer alltid snacket om rynkor och ålder in och att det är dags att sluta (när hörde vi det om den 9 år äldre Bruce Springsteen?!!). Madonna för en tuff match numera genom att bara vara den som hon alltid har varit.

Madonna har tyvärr många knasiga haters därute, det vet jag… men hon har många lovers också och JAG är en av dem!

Jag har svårt att ta ordet idol i min mun, men hon är så nära det man kan komma. Jag har fått frågan vad jag skulle göra om hon stod framför mig. Mitt svar var svävande men jag skulle bara krama om henne och säga hur mycket hon har betytt för mig, och betyder…

Madonna_berlin120628_02

Om 4 dagar så får jag förmånen att se henne live. Det känns märkligt, men så häftigt. Den här gången så är jag fri också, kan dansa och studsa så mycket jag vill i den gyllene cirkeln… (;-)

Läs även andra bloggares åsikter om Madonna, ängel, ljuset, MDNA, idol, intressant?

6 svar till “Madonna – ljuset i mitt & mångas liv!”

  1. Jag ser fram emot att höra (läsa) vad du tyckte om konserten. Såg att hon inte fick så bra kritik i recensioner, men det brukar ju inte alltid stämma med uppfattningen från de som varit på plats. Hoppas du haft en trevlig resa och upplevelse, oavsett! 🙂

  2. Fantastiskt så fint du skriver om henne. Men jag är böjd att hålla med dig. När man tittar på hennes födelsetal så är det den 16 augusti 1958. Hon är en sjua, vilket är ett mystiskt tal, som söker fulländning. Hennes karmatal är 11, vilket betyder att hon har haft problem med att uppfylla detta att vara till för världen, men hon har verkligen lyckats med det också.

    Hon är enligt kinesiskt horoskop en jordhund, vilket betyder att hon skapar en lugn och saklig värld, där alla människor, djur och saker har sin bestämda roll. Hon ljuger aldrig ens på skoj, men ändå är det inte något fel på hennes sinne för humor. Hon ger sig tid att lösa noggrant dagsaktuella problem, som livets eviga mysterier. Detta vänliga och kloka djur sover aldrig. Så står det i min lilla bok utgiven 1983 med titeln Österländska horoskop.

    Ha en trevlig lördagkväll!

Kommentarsfunktionen är stängd.