Sällskap på jobbet

2012-06-27

Idag följde Ellet med mig till jobbet. Sätter man en dator framför honom så är han självgående. Inga problem där inte att slå ihjäl några timmar tillsammans med…

… pappan som alltmer börjar påminna om klot-Johan.

2012-06-27

Guldklimpen ville gå och äta kinamat på China Garden när det var dags för lunch och självklart så får min ängel när han är med mig på jobbet bestämma detta. Det var gott! Noterar dock att deras fasad och dessa grunkor som sitter utanför fönstren verkligen behöver renoveras eller till och med bytas ut. Ser verkligen sunkigt och inte ett dugg inbjudande ut.

En lite äldre karta från DN över hela världen skulle förfaras när vi hade röjardag på jobbet för en tid sedan. Det kunde jag inte gå med på utan jag tog hem den till den geografi- och flaggintresserade grabben. En guldgruva ju att studera och ta lärdom av.

Problemet var bara vart vi skulle sätta upp den. Den var ju så stor, men tillslut så hittade vi en plats som funkade hyfsat.

2012-06-27

Den är också ganska detaljerad om man tittar lite närmare. En fin världskarta helt enkelt som gör sig bättre hemma hos Ellet än i soptunnan.

Madonna snart i Sverige

Om exakt en vecka så är Madonna i Sverige.
Och jag står och väntar på henne… Fatta!

(Bilden är från konserten i Coimbra, Portugal den 24 juni 2012.)