Sommar & semester står för dörren

En vecka kvar att jobba. Linn drar till Östersund tidigt i morgon och mina två minsta klarar sig själva numera. Tänk vad tiden går. Jag ska dock försöka jobba korta dagar och komma hem i hyfsad tid.

En bra sak är också att jag får lön i morgon med lite extra semesterpengar. De är så efterlängtade!

Frågan är ju vart sommaren har tagit vägen? Visst, det är grönt och solen tittar fram ibland med det är ju inte så varmt. Jag vill ha några grader till och gärna än mer sol på dagarna. Vi får hoppas att det släpper inom några dagar och då gärna tills jag ska ha semester!


Regn även idag när jag gick till butiken.

Min semester är fem veckor i år. Den första veckan har jag ensam, sen har jag barnen i två och sen åker de till Anna igen i en och en halv vecka. Mitt i min sista semestervecka så är det Pride och det är något som Anna alltid åker på tillsammans med sin Toffla. För mig är det inte så intressant längre och då har vi ordnat så att barnen är hos mig redan från onsdagen. Flexibilitet är en egenskap som jag jobbar på när det handlar om umgängesfabriken. Det brukar jämna ut sig i förlängningen.

Sen avslutas sommaren och semestern med att barnen är hos mig den veckan ut och en till. Att få två helt egna veckor är jag helt nöjd med. Det räcker för mig. Ni som känner mig vet att jag dessutom fungerar bättre med familjen omkring mig. Det som är det svåraste för mig är att hitta på saker så att jag känner mig nöjd som pappa.

Nu ska jag dock försöka att klara av den vecka som kommer. En dag i taget…