Vecka 22

En vecka då mina två yngsta barn var hos mig. Som vanligt livgivande med rutiner och några att bry sig om.

Fick äntligen arslet ur vagnen och tog mig till mammas och morfars grav. Snyggade till den med några blommor.

2012-05-31

I Gamla Uppsala kyrka hamnade jag och mina arbetskamrater på grund av det kraftiga regnet när vi hade halv personaldag. Jag hamnade bredvid nattens pärla och det är fritt för tolkningar… (;-)

Mina katter mår bra. Vi hoppas på en fin sommar för dem i år och att de får vara friska och krya.

För ett år sedan så tog min äldsta tjej studenten. Tänk vad tiden går. Det var mycket varmare då och vädret var verkligen sommar. Idag är det knappt 8 grader och mulet.

En ganska normal vecka i mitt liv numera. En dag i taget. Göra mitt bästa. Det läskiga numera är att orden inte finns där. Jag är tom. Ensam söndag med lite städning och en avslutning med Big Brother-finalen där jag röstar på Hanna Johansson. Skulle hon vinna så kommer jag nog fälla en tår, för tala om en kämpe i huset från att varit uträknad från början av de flesta till denna nu ståtliga och ryggradsstarka själ.

Det är verkligen grått på himlen idag. Blir väl än mer regn… tur att jag har sen semester i år.

Ett svar till “Vecka 22”

  1. Vad fint det blev med blommorna!! Ja, min dotter tog ju studenten i år och vädret var verkligen ingen höjdare, men vi hade uppehåll hela dagen i alla fall och det var inte jättekallt. Man får nöja sig med det lilla, men jag hade önskat att det var lite varmare förstås. Vad fin Ellet blev i håret också! Kram! (Mailen jag uppger här, använder jag inte, det är en gammal, men av någon anledning kan jag inte kommentera med den jag använder, det är därför.)

Kommentarsfunktionen är stängd.