I det lilla

Det skrivs om saker som jag normalt sätt skulle bry mig om, både i bloggar och i de stora tidningarna men som det är idag så bryr jag mig inte nämnvärt. De får ha sina bilder klara och de får tugga vidare med en uppfattning utan min inblandning. Jag har så tunn hud numera att jag behöver den för att överhuvudtaget stå upp. Vissa kan och vill inte förstå helt enkelt och så får det vara.

Jesusmanifestationen utesluter människor och normalt sätt skulle jag nog skriva om det. Men jag bryr mig inte utan känner bara att hur kan någon normalt funtad människa vilja vara där överhuvudtaget bland de exkluderande arrangörerna? Jesus skulle aldrig sätta sådana gränser.

Jag lever i det lilla nu. Efter denna post så ska jag göra det jag brukar. Sen ska jag be någon av barnen att plocka av gullvivorna på tomten så jag kan köra en sväng med gräsklipparen. Det är dags nu. Det gröna kommer sakta men säkert, tyvärr så gör inte värmen det. Ganska kallt även idag och aprilvädret fortsätter trots att vi är en bit inne i maj.

Sen ska jag ta mig en promenad till den lokala butiken. Ellet hänger på och han har valt tacos till middag. Min fina guldklimp och en av de jag verkligen bryr mig om. Han ger mig kraft att bli bättre. Är så glad att jag har honom och de andra barnen i min närhet. Så förbannat tacksam.