Ogrundad

Åkt för långt. En hållplats försent. Både i fantasin och i det som kallas för världen.

2012-03-28

Det finns ju där men är så konstlat. Så påhittat och så, jag har inte ens orden längre. Ogrundad och inte med i matchen. Fast orden kommer och de säger vettiga saker. Märkligt är det.

När den mest älskade säger att gör inget dumt, så stannar man bara en bit ifrån och tittar. Tittar och längtar efter att slippa känna. Att förstå att någon vill ha en kvar, det gör mig bestämd. Men att ta vägen över, det får aldrig bli ett medvetet val. Inte på det sätt som vi kallar för “vid sunda vätskor” och jag vet inte vad uttrycken säger.

Mötet gick bra. Möten går bra. De går alltid bra. Men det räcker inte. Det är andra saker som inte finns där längre. Hål som aldrig helt blir läkta. Kanske bara erkännandet av det gör att det blir lättare? Mest skrämmer mig likgiltigheten och att jag blir så störd över alla som bryr sig…

Falling free

Ett svar till “Ogrundad”

Kommentarsfunktionen är stängd.