Isgata & tacos

Isgata i stan. Duggregn med minusgrader i backen gjorde marken förrädisk. Jag håll på att drutta själv ett par svängar och vid centralstationen var det flera som halkade. Det är läskigt när marken ser helt ok ut men sen visar sig vara snorhal.

2012-02-22

När jag själv sedan dras med egna grunkor, så var det nästan ogörligt att vara ute och traska. Så såg ni någon helfet gubbe hålla sig längst husväggarna, så var det JAG!

Ellet och Linn kom idag. Härligt! Vi har precis käkat taco och nu ska jag försöka vila. Linn sa att jag såg trött ut och det stämmer nog. Haft svårt att sova de två sista dagarna. Det är ovanligt för mig och gör väl att jag ser helsliten ut.

I morgon så ska jag till tandläkaren och jag är inte ett dugg rädd. Inte ett dugg! För jag gillar min tandläkare så mycket och hon är så bra med mig. Sen kan det inte bli värre än när tanden drogs ut. Det finns liksom inte på min tandläkarkarta.

Nu 24/7 BB! (:-)