En extra dag

Febern har givit med sig, men nu är det halsen som gör ont. Pojken har svårt att svälja och dessutom snorar han en del. Så han blev hemma från skolan även idag och han kommer att stanna hos mig en dag extra. Krafterna finns inte där för en långpromenad idag helt enkelt.

Lilltjejen stannar också kvar en dag extra. Det känns bra att ha dem i huset även denna fredag. Jag tog en promenad till butiken för att handla in nya halstabletter och lite mat till kvällen. Jo, jag köpte fredagsmys också men vi får se om Ellet orkar…

IMG_1042

Fick även ställa in ett annat möte som är viktigt för mig just nu. Får förhoppningsvis en ny tid å det snaraste så att tänket inte försvinner från min skalle. Behöver påminnas mycket nu. Vill ha barnen omkring mig, de gör mig stark och får mig även att bry mig om mig själv.

Min egen krater i käften förtränger jag just nu med värktabletter. Måste tänka på pojken och hans mående och jag klarar mig ändå hyfsat. Det är inte akut med mig så att säga.

Ett musiktips för dig som har Spotify: http://open.spotify.com/track/34xc37MFF7xl3Ov4TiNSMV 
Så ljuvlig och hoppingivande!