Värken ger sig inte

Är lite bekymrad över att min käke inte slutar att värka. Har ikväll återigen tvingats att ta värktabletter och det känns inte alls bra. Det har nu gått 5 dagar sedan stora delar av tanden togs bort. Är livrädd för en infektion i tandköttet, men jag får väl ge det några dagar till innan jag ringer tandläkaren.

En lugn söndag. Ellet har haft en kompis här. De har både varit inne och ute. Det har ju kommit lite mer snö nu så bobben kom fram. Själv har jag suttit framför TV och dator under stora delar av dagen. Vintersport samt fotboll. Zlatan var i farten och gjorde två mål. Det sista som han klackade in är det bara han som kan göra. Så fräckt!

Jodå, jag har skött mina hushållssysslor också. Dammsugit och lagat mat. Nu väntar jag bara på att lilltjejen ska komma hem.

I morgon är det en helt vanlig måndag. Det gillar jag.

2 svar till “Värken ger sig inte”

Kommentarsfunktionen är stängd.