Labyrint lägger ner

labyrint_logo Musiklistan Labyrint Topp 20 lägger ner efter 11 år. Pär Björkdahl som drivit listan berättar detta i och med att årets första men listans sista topp 20-lista har kommit ut.

En del av motiveringen:

Beslutet om nedläggning är inte drastiskt eller förhastat, utan har växt fram under lång tid. Skälen är många. Guldåren är förbi, branschen har bytt skepnad och egna musikpreferenser står inte i samklang med listan. På ett privatare plan handlar det om att våga bryta upp och prova annat. Listan kommer inte att drivas vidare i någon annan regi.

Tråkigt tycker jag. Synd att ingen annan kunde driva den vidare. För mig så har det betytt mycket genom att jag där upptäckt nya låtar under de år jag följt den. Jag har också varit med och röstat ganska ofta och dessutom fått äran att utse årets låtar både 2010 och 2011.

Pär Björkdahl har gjort ett kanonjobb och jag tackar honom för Labyrint Topp 20. En glädjekälla för mig under flera år. Den allra sista listan finns här!

Läs även andra bloggares åsikter om Labyrint Topp 20, Pär Björkdahl, listor, Labyrint, intressant?

3 svar till “Labyrint lägger ner”

Kommentarsfunktionen är stängd.