Gott Nytt 2012!

Ett fint 2012 önskar jag mina läsare och ni som tycker om mig. !

Men nu ska jag fokusera på er andra. Ni som verkligen tycker om mig. Ni som bryr er och hör av er. Ni är guld värda. Ni vet vilka ni är.

Vill också önska gott nytt år till de som lyfter mig när jag är ensam och inte mår bra. När jag inte vill ha kontakt med människor utan bara vill ligga där i min egna kokong.

Den största av dem alla och den som alltid räddar mig:

I love you!

Allvarligt talat så är hon en räddare Madonna The Queen of Pop… hennes musik är ovärderlig för mig och det är många gånger jag har suttit där i hörnet med Madonna i lurarna… hon räddar åtminstone ett liv. Hon är för mig störst, bäst och vackrast alla kategorier och må vårens musik vara underbar! Hon betyder ALLT för mig!

GOTT NYTT 2012 till er alla!

13 svar till “Gott Nytt 2012!”

  1. Gott Nytt År, Jerry! Hoppas jag inte räknas in i häxornas skara även om jag varit dålig på att kommentera. Hoppas att ditt 2012 blir ett alldeles underbart år!

  2. Gott Nytt År på dig Jerry och jag hoppas verkligen att du och jag får träffas IRL, det skulle vara kul. Jag gilar dig även om jag är tyst mellan varven men det är sådan jag är, även om jag kan prata ihjäl människor när jag vill!

  3. Ömka inte dej själv (beror på osörjd sorg enl min blogg i dag) utan skit i häxorna. Dom är aggressiva för att dom inte har kommit till rätta med den lille ”Hitlern” inom dem själva (enligt samma inlägg hos mej). Madonna är jag inte lika förtjust i som du och kan inte lyssna på nåt på datorn (inget ljud) numera efter att stormen tog min fasta telefon (men det ordnar sig säkert om några veckor när Telia får tid).

    Gott Nytt på dej Jerry (kan inte bli sämre än förra året tror jag) och vi hoppas att 2012 blir det år då mänskligheten (som art) rent kollektivt kan begripa de mycket enkla lagarna för vårt liv här på jorden.

  4. Gott nytt år, Jerry! Jag läser här men är tyvärr dålig på att kommentera. Det betyder inte att jag inte bryr mig, jag är överlag dålig på att plita ned kommentarer där jag läser.
    Sköt om dig och lyssna ännu mer på din Madonna under 2012!
    Kram Carra

Kommentarsfunktionen är stängd.