Fikaträff & stjärnkikarproblem

Träffade Åsa idag (Zyrenna) och det var nästan en surrealistisk upplevelse. Vi har känt varandra väldigt länge via Succé, bloggar och jag vet inte allt. Vi har diskuterat, blivit ovänner och vänner igen och verkligen varit i alla lägen. I cybervärlden. Detta under mer än 10 år… så att nu sitta och fika med henne, öga mot öga, det kändes lite märkligt.

Ett par timmar senare så var allt över och allt återgick till det vanliga. Jobb, barn och vardag. Det var roligt att träffa en sådan vän på riktigt så att säga och hon är en rak tjej som har nära till sitt härliga skratt alltsomoftast. Kanske blir det en fortsättning i sommar, vem vet? (;-)

Hämtade Ellet hos Anna efter jobbet. Nu har jag två semesterdagar tillsammans med min guldklimp. Han fick ju en stjärnkikare av mig i julklapp och den hade jag tänkt att sätta ihop ikväll, men när jag såg alla delar och beskrivningen så tog det bara stopp. Jag klarar inte av för krångliga saker helt enkelt, det slår knut i skallen då, men jag ska försöka igen i morgon. Annars så för jag väl ta hit experten på sådana här saker… (;-)

6 svar till “Fikaträff & stjärnkikarproblem”

  1. Jontas: Nja, det var en smått overklig upplevelse. 10 års nätkontakt med allt vad det inneburit och sen två intensiva timmar live… svårt att beskriva i ord. Visst är hon en rak tjej… de växer inte på trän… (;-)

  2. Läste det som superrealistisk upplevelse. Men du skrev ju också att hon är en rak tjej, så kanske jag inte läste helt fel? 😉

Kommentarsfunktionen är stängd.