Årets bästa låtar 2011 – slutomröstning

Labyrint har som jag berättat om tidigare bett mig att vara med och utse årets låtar 2011. Efter första utgallringen så hade jag 55 låtar kvar. Det antalet skulle ner till under 40 innan jag fick skicka in mina bästa låtar för året. Det slutade med 39 låtar där 15 var egna val som inte fanns med på listan.

Nu har jag återigen fått välja ut mina 10 favoriter och rangordna dem av de 100 som är kvar. Sen har jag också valt ut 10 ytterligare låtar som kommer därefter, men utan rangordning. Av de 39 låtar som jag gillade sist så kom 15 stycken med till slutomgången. Så detta är inte riktigt min egen favoritlista, utan min favoritlista baserat på de 100 låtar som är kvar i slutomgången. Jag saknar ju som ni förstår några av mina absoluta favoriter, men den listan kommer senare…

1. BORN THIS WAY Lady Gaga
2. TILL THE WORLD ENDS Britney Spears
3. IN THE CLUB Danny

4. MY HEART IS REFUSING ME Loreen
5. S&M Rihanna
6. TAKEN BY A STRANGER Lena
7. SET FIRE TO THE RAIN Adele
8. WHEN WE STAND TOGETHER Nickelback
9. FOR YOUR ENTERTAINMENT Adam Lambert
10. GRENADE Bruno Mars

Ytterligare 10 låtar som jag gillar:

BREAKING UP WITH GOD The Ark
CRIMINAL Britney Spears
HOMELESS Maria Mena
LUCKY STAR Gravitonas
MOVES LIKE JAGGER Maroon 5 feat. Christina Aguilera
ROLLING IN THE DEEP Adele
TRY AGAIN Dilba
WE FOUND LOVE Rihanna feat. Calvin Harris
WHAT ABOUT MY DREAMS Kati Wolf
WHAT ARE WORDS Chris Medina

2 svar till “Årets bästa låtar 2011 – slutomröstning”

Kommentarsfunktionen är stängd.