Rädda Hugo!

Från Kvällsposten

Läser om lilla Hugo och blir rent ut sagt förbannad. När verksamhetschefen Ralph Bågenholm hänvisar till platsbrist så undrar jag hur det står till med karln?!

Jag tar det från början:
Familjen Johansson där 8 månader gamla Hugo bor skulle få hjälp. Hugo har en hudsjukdom som heter Epidermolysis bullosa Herlitz. Den är dödlig och huden faller av. Enda chansen för Hugo är en benmärgstransplantation, vilket landstinget i Blekinge sagt ja till. Hugo fick remiss till Göteborg och har träffat en specialist på området. Nu var det bara en donator som fattades.

MEN, verksamhetschefen Ralph Bågenholm vid Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus stoppar transplantationen. Först var det av ekonomiska orsaker, men sen när det kom fram att Blekinge landsting skulle stå för kostnaderna, då handlar det helt plötsligt om platsbrist!

Jag blir förbannad över okänsligheten och över hur detta sköts. Jag har protesterat genom att mejla Bågenholm. Familjen kämpar vidare och jag kommer att följa dem i sin kamp.

Relaterat:
Hannas blandning (Hugos mamma)
Rädda Hugo på Facebook 
Mejla verksamhetschefen och protestera: ralph.bagenholm@vgregion.se

Läs även andra bloggares åsikter om Hugo, Ralph Bågenholm, Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus, Epidermolysis bullosa Herlitz, hudsjukdom, intressant?