Sex i topp för “Så mycket bättre”

Att Så mycket bättre på TV4 även i år är en succé är väl de flesta överens om. När man tittar på iTunes topp 10 över vilka låtar som köps mest så är ju succén än större. Hade de verkligen förra året de 6 första platserna någon gång?

Jag tycker första säsongen var mer gedigen och blandningen mer spännande och betyget var då det högsta av det högsta så att säga. Årets säsong med Eva Dahlgren, Timbuktu, Mikael Wiehe, Laleh, E-Type, Lena Philipsson och Tomas Ledin började stelt och väldigt styltigt. Jag tycker dock att årets upplaga har blivit bättre och bättre och vissa tolkningar är även i år riktigt bra. Dessa är mina favoriter i år hittills:

Laleh – Here I Go Again
Lena Philipsson – The Botten Is Nådd
Eva Dahlgren – Never Again
Mikael Wiehe – Jag ropar ditt namn (Calling your name)

Ledin låter alltid som Ledin. E-Type funkar inget vidare i dessa sammanhang och Timbuktus stil har jag lite svårt för. Men sen är ju programmet i sig bara så mysigt och stämningen fin. Man märker nu också efter några avsnitt att de känner varandra bättre…