Tisdag & november

Tisdag och november. Fast det är varmt för årstiden vilket jag tackar för. Snön får gärna vänta till dagen före julafton. Inte mig emot.

Drömmer mycket nu. Handlar om att bli lämnad och att kämpa sig tillbaka. Att liksom gå i cirklar för att komma vidare. Kamp gentemot vissa som stöter emot en i livet, både i drömmen och i det vi kallar verkliga livet.

Haft två dagar där det rivit i mig och jag har velat krypa ur mitt skal om det hade gått. Det går över, det vet jag men nu hoppas jag att det släpper snart för mig.

Frida ska på stort äventyr i morgon. Spännande för henne att vara hemifrån i en halv vecka. Men jag vet att hon klarar av det bra. Hon är stor nu och även hon börjar att slita sig loss från sina föräldrar. Det är som det ska vara även om jag ibland känner att tiden går alldeles för fort.

Ellet har ju en kompis ikväll som sover kvar. Det är första gången hos mig i alla fall och de verkar ha roligt. De hörs en del från rummet. Det är roligt att han blivit så stor nu att han kan ta hem kompisar över natten.

Barnen livnär mig mycket. I morgon onsdag och vi har klarat av en dag av november, dödens månad. Det är alltid något.