Proppen gick ju x 2!

Proppen har gått! Prisad vare Lena och hennes idéer! Jag hade själv aldrig ens tänk tanken på att den lokala butiken kunde sitta på hjälpen. Så nu rinner det så fint på toaletterna igen…

Nu är det bara den droppande kranen kvar. Jag vågar inte hålla på och greja med packningar och sådant själv, så det blir nog att ringa en hantverkare. Tänk om man hade en egen…

Vår egen lilla "Jack"

Det verkade igår som om vi var de enda i hela byn som firade Halloween..hahaha! Inte en unge ringde på dörren och godiset har vi nallat av själva… jättebra för mig! Not! Vi får väl se vad som händer i morgon och om de kanske kör då istället. Då åker vår lilla pumpa ut i alla fall…

Har haft gott om energi idag och har orkat dammsuga stora delar av huset. Det var ett tag sedan jag orkade köra så mycket som idag. Gott!

Veckan som kommer har barnen höstlov. Men som vanligt så måste jag jobba som vanligt eftersom jag varken har tid eller pengar för något extra. Som vanligt alltså. Linn ska i alla fall vara hemma med Ellet och i morgon så kommer pojkens mormor och är med honom en stund. Även det gott!

Ett svar till “Proppen gick ju x 2!”

Kommentarsfunktionen är stängd.