Camping säger att det är slut på fredag

Harold Camping

Nu är det dags igen. 90-årige Harold Camping med radiostationen Family Radio, hävdar ånyo att jorden ska gå under. Detta är hans tredje försök och nu ska det ske på fredag, den 21 oktober.

Hans tidigare missar berodde på matematiska felräkningar. På fredag är det enligt Camping exakt 7 000 år sedan Noak gav sig iväg med arken och då kommer jorden att gå under. Han är lika säker nu som han varit tidigare.

I mitt stilla sinne så undrar jag varför det just är 7 000 år som är det magiska och inte något annat år? Han får ju om inte annat uppmärksamhet och som ni alla vet så är det just det som driver många egon runt om i världen.

Jag bloggar och Camping hävdar att jorden går under, vi har alla våra sätt… (;-)

Läs även andra bloggares åsikter om Harold Camping, Family Radio, Bibeln, domedagen, intressant?

4 svar till “Camping säger att det är slut på fredag”

  1. Just det jaa.. varför tror vissa på hans ord det kan man ju verkligen undra. Men tyvär så gjorde tusentals senast det.. och det va ju olyckligt.. för vissa människor väntade faktiskt på världens undergång. Och jag själv kan inte förstå varför man huvudtaget går ut med vad denna gamla gubbe säger.. för det skrämmer ju folk. Och man börjar ju tänka.. tänk om det händer? Så.. min åsikt om detta är.. kan dom sluta skrämma upp folk! Gillar inte det för 5 öre.. hmmm..

  2. Tofflan: Det konstiga är ju att så många tror på honom… fortfarande…

    Anna: Men vad är det som gör att människor tror på denna gubbe? Det är ju märkligt måste jag säga och då speciellt efter att han haft fel tidigare. Jag gillar inte heller dessa profetior hela tiden som skrämmer slag på vissa människor.

  3. hmm.. tänker inte skratta åt han.. en gammal gubbe på 90 år som har fått stroke inte så länge sen. Och att han går ute med att jorden går under.. gillar jag inte! När han gjorde det sist så hundra tusentals människor runt om i världen trodde verkligen på honom och det va han sa. Så.. folk sa upp sig på jobbet.. sålde allt va dom ägde osv. Så.. NEJ.. tänker inte håna honom. Utan säger bara hmm.. gillar inte det där! ;-/

Kommentarsfunktionen är stängd.