Ingenting alls

Ibland när jag är sjuk så är längtan efter så kallad normalläge stort. Att få må som vanligt så att säga. Det är bättre idag med halsen men det är fortfarande en bit kvar till att vara som jag brukar. Vad jag längtar efter detta.

Så idag har jag inte gjort mycket. Sovit, spelat Wordfeud, tittat på TV och datorn. Det är väl allt. Ibland är det dock skönt med dagar då jag inte gör någonting alls. Många tankar också. Ibland de gamla vanliga om ensamhet och mina nära och kära. Om det halva livet.

Vilken härlig bloggpost detta blev? (;-)

4 svar till “Ingenting alls”

  1. Jag läser vad ni skriver och handlade det om intellektet så hade jag varit vidare för länge sedan. Jag försöker acceptera saker och ting. Verkligen. Ibland funderar jag på om det är tryggheten i just ältandet som jag har svårast att lämna. Den paradoxala tryggheten i det svajiga.

  2. Jag tänker ungefär som Anna, sluta nedvärdera dig själv och prata om det halva livet. Du har ett helt liv och det blir vad du gör det till. Du är en fantastisk människa, det gäller bara att hitta dem som uppskattar just dig. De finns så forsätt söka och framförallt älska dig själv percis som du är, du är bra och du duger som du är!

  3. Men Jerry.. du måste sluta nångång med allt det där tänkande om enamhet och allt va du nu tänker.. börja leva..!! Älska dig själv..!! Du kan ju inte hålla på så här i all evighet.. livet är för skört för det.. titta bara på mig.. jag älskar mig själv och mitt liv.. hur den än ser ut. Man måste acceptera situationer som dom ser ut och gå vidare. Så.. skickar massor med kärlek till dig.. krya på dig och mysig fortsatt lördagkväll. Kram ♥

  4. Alltid något 🙂 Iaf nåt att läsa när jag väntar på att sonen ska bli klar o sluta jobba 🙂
    Krya på dig ännu mer 🙂 Kramen 🙂

Kommentarsfunktionen är stängd.