Natten från helvetet

Natten från helvetet. Halsen likaså. Sov jättedåligt och hade så ont. Vaknade och kunde inte svälja och rethostan var inte rolig.

Var till läkare idag som konstaterade att det var en halsinfektion. Inget halsfluss alltså och det var väl det mest positiva. Jag hade blåsor och var svullen på höger sida. Det “värker ut” sa hon och någon penicillin var det inte tal om. De är väldigt restriktiva med sådant numera och det är väl bra. En positiv sak är att jag idag inte tagit någon värktablett. Alltid något.

I morgon så skulle jag åka på en kryssning med vänner, men jag har ställt in det. Orkar inte helt enkelt eftersom jag är så trötter. Vem kan sitta på en båt en hel dag i detta tillstånd? Inte jag i alla fall.

Jobbade några timmar på eftermiddagen för att få bort det värsta. Gillar inte att ligga efter inför helgen, så det var ändå skönt att få iväg det jag behövde få iväg. Kvällen blir lugn. Orkar liksom ingenting mer än att bara vara.

3 svar till “Natten från helvetet”

  1. Mari: Tack och kram tillbaka

    Tofflan: Ja, men det värsta är halsen…dessa problem med att svälja, usch så ont det gör. kram tillbaka

  2. Ja,bara vara låter bra 🙂 Kurera dog ordentligt * bar rädd om dig 😉 Drogs Kramen 😉

  3. Penicillin hjälper ju bara mot bakterier, inte virus, så då har det inte blivit bakteriellt än. Hoppas du kryar på dig snart, det är jobbigt med hosta!!
    Kramen!

Kommentarsfunktionen är stängd.