En lugn dag med en liten utflykt

Att gå på vilja och äta värktabletter under flera dagar håller ju inte i längden. Idag så orkade jag inte ta mig ur sängen helt enkelt. För det var åter en natt med hosta och halsont. Vaknade massor av gånger och toarullarna tog snabbt slut. Så jag var helt slut när klockan ville få upp mig. Jag fick iväg Ellet och sen gick jag tillbaka till min u-formade säng.

Tycker det är jobbigt att inte känna någon förbättring. Har ju ändå hållit på att harva med detta nu i snart en vecka. Det jobbigaste är att äta. Idag tänkte jag inte ta någon värktablett för att detta skulle få “värka ut” på riktigt så att säga, men på eftermiddagen när det var öppet hus på Ellets fritids, då var jag bara tvungen at peta i mig en tablett. Nu är det slutgnällt för idag, siktar på jobb i morgon igen.

Jag och Anna besökte Ellets fritids en stund på eftermiddagen idag. Ellet visade runt och de bjöd på saft och kex. Linn hängde också med, men jag fick inte ta något foto på henne.

2011-09-22

Ljudnivån var hög och jag orkade bara i 45 minuter sen ville jag gå hem. Anna fyller i Ellets fritidsschema inför nästa vecka då pojken är hos henne.

Maxi är förtjust i Anna. Fin gosbild på dem båda.

Jag bjöd på lite fika eftersom Anna stannade en stund. Jag vet att både Linn och Ellet gillar att vi kan umgås på det sätt som vi gör numera och bara genom det så har jag lyckats på åtminstone ett område. Det tänker jag på ibland.

Tänk vad en tablett Ipren kan göra med en gubbe! (;-)

Två hungriga katter. Det är bara då som de poserar villigt tillsammans.

Nu ska jag få fart på Ellet så han gör sin läxa som ska vara inne i morgon.

5 svar till “En lugn dag med en liten utflykt”

  1. Mari: Tack och kram tillbaka!

    Tofflan: Tack vännen!

    Jontas: Äsch då… jag tror du feberyrar i alla fall, brukar inte du ha 35 i temp?

    Anna: Tack Anna.

  2. Du måste vara rädd om dig 😉
    Låter dom em riktigt bra o trevlig dag trots allt elände 🙂 Kul att du delar med dig av bilderna 🙂 Krya-på-dig-Kramen & nosgos till er 😉

Kommentarsfunktionen är stängd.