Bråkig hals & mer telefoni

Hoppade över middagen idag, men jag stod vid spisen trots allt för att mina barn skulle få mätta magar. Belöningen kom sedan när jag låg och vilade en stund, och hörde de sitta och prata med varandra i köket. DE börjar bli så stora och jag mös i mitt vilande.

Glassen som serverades som efterrätt åt jag lite av i alla fall. Lent och kallt för halsen min. Min hals har inte varit så här bråkig på många år som det känns just nu. I natt så vaknade jag och kunde inte somna om och det kändes som om jag skulle kvävas eftersom jag hade så svårt att svälja. Ny värktablett och lite Wordfeud medan den skulle göra sitt jobb.

2011-09-20

På tal om jobb så fick vi idag undervisning gällande det nya telefonsystemet på förmiddagen och sen klockan 13 så skulle vi gå över från fast till mobil telefoni. Det gick nu sådär eftersom röstbrevlådesystemet inte fungerade som det skulle. Det går att ringa och det fungerar internt, men mer än så är det inte. När jag gick hem så var felet fortfarande kvar… ….så vi får väl se hur det ser ut i morgon.

Idag gick jag på ren vilja. Trots vila så är jag fortfarande ganska slut. Vi får se om kraften återkommit lite i morgon… det sköna är att skallen trots bank och lite sådant är ganska positiv ändå. Alltid något!

4 svar till “Bråkig hals & mer telefoni”

  1. Du äter visst värktabletter för din hals.. ät då.. http://www.ibumetin.se/startsidan hehhee.. den bästa utav dom alla.. kan jag garantera.. Krya på dig nu kära Jerry.. och du ska nog se att det e så ett par dagar till. Och sen är man frisk igen.. Kram 😉

Kommentarsfunktionen är stängd.