Energikick, parkbänk & elektropop

Lunchade med Fatou igår och frågan är om inte hon väckte upp mig lite. Att umgås med henne och prata om både det viktiga och djupa och sedan det tramsiga och ytliga gav mig en energikick. Helt klart. Vi åt ju på Dragon Palace först och sedan tog vi en promenad för att slutligen hamna på en parkbänk.

Vi pratade och pratade och klockan gick. Helt plötsligt så kom det en gubbe och jag överdriver inte om jag säger att hela han var zoombielik. Han hasade sig fram och satte sig mitt emellan oss! Utan att säga ett ord. Vi pratade med varandra om situationen men gubben reagerade inte. Stirrade bara rakt fram. Då blev det liksom läge att avsluta långlunchen… I tanken är jag med Fatou ofta och jag tänker på henne och tackar omständigheterna för att vi träffades.

Idag har varit en riktigt bra dag och det märkliga i det hela är att det kommer nu när jag håller på att fasa ut min medicin som jag ätit sedan i början på året. För även jag har känt mig som en zoombie den sista tiden. På fredag så ska jag få testa något nytt och då måste det gamla ut först. Sen ska jag få en remiss till KBT-terapi. Nutid istället för dåtid och stopp för grävande i det gamla. Där kommer jag inte vidare och det känns inte heller meningsfullt längre. Känner att jag åtminstone måste försöka komma vidare och försöka ta tag i det som händer nu. Vill inte skriva mer öppet men ni som känner mig vet om problematiken och detta med att få ihop ETT helt liv och inte bara ett HALVT.

elektropop-oleg

Jag gillar Idol och då speciellt uttagningarna. Måste säga att det är flera intressanta redan efter två program och det toppades igår av Oleg och hans Elektropop som redan finns på Spotify!

Eget, härligt och medryckande!

5 svar till “Energikick, parkbänk & elektropop”

 1. Fatou är Fatou och kan inte jämföras med någon annan. Det är liksom bara att ta vid där vi slutade senast, även om det är lång tid sedan vi träffades. Det känns bra.

  KBT har jag inte så stora förhoppningar kring, men jag ska ge det en chans. Orkar liksom inte engagera mig i det så mycket som det känns just nu. Men jag ska försöka, Verkligen.

  Tack alla för era kommentarer!

 2. GLAD! Fatou är en pärla och den vänskapen ska du vara rädd om!

  Hoppas det funkar med medicinbyte och KBT! Jag tror stenhårt på KBT!
  Kram!

 3. Hej !

  Fatou verkar vara en underbar människa & vän – var rädd om henne 🙂
  KBT terapi har jag bara hört talas om – men bara positivt & att det fungerar – håller tummarna för dig & framför allt – Jag tror på dig 😉

  Ha en fortsatt bra dag & var rädd om dig * Kramar om dig vännen 😉

Kommentarsfunktionen är stängd.