Madonna betyder ALLT

Bilden ovan är nytagen. Ja, jag vet att hon är lyft och gör som många andra i denna showvärld. Jag gillar det inte, men jag måste säga att hon ser otroligt fräsch ut. Hon fyller 53 om ett par dagar, grattis, grattis du underbara artist! Sen är det ju så att jag älskar henne över allt som går att beskriva. En artist som för mig inte har några brister. Hon är fulländad och kanske ska jag vara glad över att hon gör allt för att se ut som hon alltid har gjort. De må låta märkligt, men så är det… the one and only för mig…

Att hon nu är inne i studion och spelar in ny musik gör mig så hoppfull inför hösten. Trösterskan hjälper mig att orka vidare, det är helt klart. Tänker dagligen på henne och hur det går i studion…

Madonna är för mig styrka och självständighet förutom den underbara musiken dårå. Hon är en kvinna som verkligen gör det HON vill och inte vad ANDRA vill. Det beundrar jag jättemycket. Sen har hon ett stort hjärta som jag tycker har visat sig än mer de senaste åren och då tänker jag speciellt på det hon gör för landet Malawi.

Fashion Marc Jacobs Spring 2010 Celebrities

Madonna är min idol, på många plan. Det kan vara lite konstigt kanske att prata om idol när man är så gammal som jag är, men när jag tänker på Madonna så finns det inget bättre ord. Hon står för så mycket som jag beundrar och sen gör hon så fantastisk musik också. Det finns liksom inga fel med Madonna och i det är hon unik.

Nu väntar jag som ett litet barn på hennes nya platta… längtar så mycket…

2 svar till “Madonna betyder ALLT”

  1. Carra! Kan bara hålla med dig. Musiken är ibland skillnaden och Madonna för mig den stora trösterskan när jag inte orkar så mycket. Längtar så efter hennes nya platta. Kram tillbaka!

  2. Jag är inget direkt fan av Madonnas musik, men jag respekterar henne som artist och affärskvinna, som alltid har gått sina egna vägar, vilket inte är det lättaste i musikvärlden, speciellt för en kvinna. Tori Amos har samma betydelse för mig som Madonna har för dig, så jag förstår verkligen hur du känner. Toris musik har hjälpt mig genom mycken skit, inklusive att överleva på ett jobb där jag vantrivdes så fruktansvärt att jag var nära att gå in i den berömda väggen. Över huvud taget är musik livsviktigt för mig!
    Kram,
    Carra

Kommentarsfunktionen är stängd.