Hönspappa & wiimani

Det är väl så att jag har varit en redig hönspappa genom åren. Har liksom haft svårt att släppa taget om vissa saker och då speciellt när det gäller mitt yngsta barn. Men idag så kändes det som om jag kunde släppa lite på det när han fick gå till skolan själv.

Ellet går till skolan

Det började redan igår när han gick hem själv. För mig är detta stort och lite ledsamt, men jag vet ju att saker och ting förändras hela tiden. Så i morse när han skulle gå iväg själv så kändes det väldigt märkligt, jag har ju liksom alltid gått med.. livet tränar och livet förändras. Hela tiden. Min stora lilla fina pojke!

Lunchlåda

Lunchade med Linn även idag. Hon har nu en vecka kvar att jobba. Vädret var underbart idag och vi satt en stund vid ån och filosoferade.

Tabletträknare

Att införskaffa en sådan här tabletträknare är väl det ultimata kvittot på att minnet sviktar och att jag börjar bli gammal. Snälla någon, säg till mig om jag blir gaggig på bloggen. Så jag vet vett att sluta i tid.

Annars en riktigt bra dag på jobbet. Ett gammalt jobbigt problem lyckades jag lösa och då känns allting lättare. Ett par nya arbetskamrater fick jag också hälsa på och de verkade helt ok. En av dem tror jag att jag kommer att få jobba med en del. Får försöka se alla förändringar positivt för att komma framåt.

Ellet fick ju ett Nintendo Wii i födelsedagspresent och det är riktigt roligt. Om ni lovar att inte skratta så kan ni kolla på hur jag ser ut när jag är i Nintendo-tagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är ju så roligt…

7 svar till “Hönspappa & wiimani”

 1. Micael Rombin: Ellet vill ju gå själv nu och det är väldigt nära till skolan från mig. Det blir nog bra tillslut.

  Anna: Vad glad jag är att jag fick dig att skrattta!

  Gunilla: Absolut inte. Det skulle aldrig falla mig in.

  fruhatt: Jag hoppas att jag är nöjd då.

  Tofflan: Men det är ju det jag gör nu…

  Åsa: Ja, det kommer inte att bli ofta i framtiden…

 2. Underbar film! Hundsimet var bäst!

  Nu får pappa Höna släppa sin pojke lite! Han har blivit så stor, så stor och fort har det gått, tycker jag! 😀

  Kramar till er alla fyra från Prajdresenär no. 1 :mrgreen:

 3. Och innnan du vet ordet av så har de eget boende och skaffar körkort 🙂

  Och då du…är man nöjd med sin föräldrarinsats ( men jag vet hur det känns då den yngste OCKSÅ blir stor )

 4. Jag njuter så länge mina (8 och 10) vägrar gå ensamma till skolan, vilken man ser ifrån där vi bor. Har försökt få dm att gå själv när det varit lite stressigt, men icke sa Nicke. Så då får man komma sent till jobbet istället men det är det värt.

Kommentarsfunktionen är stängd.