Picknick med vänner

En del energi hade jag i morse. Varför?

Fatou, Carina och Karl-Axel tillsammans med Ellet och Mabou och picknick i stadsparken (stadsträdgården) stod på programmet. Då får jag energi i alla fall…

Det är inte en underdrift att säga att vi hade massor att prata om och att klockan bara rann iväg. Tiden gick så oerhört fort och det kändes som om vi hade massor kvar att prata om. Förhoppningsvis så träffas vi snart igen. Lite bilder från vänmötet:

Mannfred och Kurt från Gökboet var också med oss på picknicken.

Mabou och Fatou.

2011-07-12

Jag tror inte jag träffat Karl-Axel och Carina sedan sommaren 2007. Förstår inte varför det ska behöva gå flera år emellan, men det ska vi bryta nu.

Vi pratade om det mesta och klockan skenade.

Ellet dricker cola. Han drog sedan till Svandammen och matade fåglarna.

Fatou hade med sig en smarrig efterrätt. Söt och gott.

2011-07-12

Vi pratade och pratade och tillslut så kom världens mörkaste himmel och det började både åska, blixtra och regna. Vi ville inte sluta prata så vi drog då hem till Fatou.

Hemma hos Fatou så lektes det och testades peruker… Först Ellet…

2011-07-12

…och sen Mabou. Jag filmade grabben när han gav fåglarna lite dricka:

Carina med sina gökar…

Det är ju bara så att detta var så vansinnigt trevligt och timmarna slukades fort och orden var inte slut på långa vägar. Förhoppningsvis så kommer Fatou och jag mycket snart iväg hem till dem. Det vore väldigt roligt och det har jag velat länge men av olika anledningar så har det aldrig blivit av.

En mycket fin dag.

7 svar till “Picknick med vänner”

 1. Roligt att se att ni alla verkar haft en trevlig dag. 🙂 Håller med om att efterrätten ser jättegod ut.

 2. Tonårsmorsa: Men du vet ju också att jag knäpper en hel del och då blir ju vissa bra… (;-) Jag har ju lite svårt för fåglar, men det vet du ju också. Det vore så kul om vi kunde komma iväg snart..

  Mari: Vädret var bra, det var bara på slutet när vi redan hade suttit i timmar som regnet kom. Efterrätten var god tycker jag. Gillade det söta. Stor kram!

  kajonsson: Tack själv, du gav mig saker att fundera på. Jag hoppas så att vi kommer iväg snart hem till er.

  Carina: Låna på du. Jag tar ju många bilder som du kanske märkte och då blir ju några bra åtminstone…det var skitkul att träffas. Hoppas det blir snart igen. Kram tillbaka och tack för alla intressanta ord!

 3. Vilka fina bilder du också fått till, en annan tog inte ett enda kort och jag som annars brukar fota. KA tog några så jag tar mig fräcka friheten och lånar något av dig och Fatou när jag skriver om gårdagen.

  Det var så roligt att ses och vi måste göra om det snart. Kul med filmen, missade tillfället, var nog ute då.

  Tack igen och vi ses snart, hoppas jag.

  Kram på dig

 4. Ja, det var en mycket trevlig träff. Det är en skam att vi ses så sällan. Låt oss bli bättre. Det får inte ta flera år igen innan ses. Tack för idag! 🙂

 5. Låter som ni haft en toppendag på alla sätt & vis – förut vädret då 🙂
  Men Fatous efterrätt så riktigt god ut *Mmm*

  Ha en fortsatt bra kväll – själv ska jag snart sova & vakna till en förhoppningsvis vacker morgon !

  Kram till dig & de dina & gos till katterna ♥

 6. Ja, det blev verkligen en KANONDAG!! Hade nog kunnat sitta kvar och prata än om det inte var så att klockan skenat så förbaskat! Vilka BRA bilder du fick!! Jag fick nästan bara med fåglarna på alla bilder, glömde både er alla och maten… hahahaha… Jo, lite pippi fick jag allt på fåglarna! 🙂

Kommentarsfunktionen är stängd.