Skarholmen & Graneberg 2011

Vi drog till Skarholmen och Graneberg idag, jag och Ellet. Det är ju nästan en timme med buss bara för att komma på plats.

När vi var framme så gick vi till de ställen vi brukar. Det har blivit som en liten tradition detta att åtminstone en gång varje år åka hit. Detta var 3:e året för oss.  Vi brukar alltid besöka den lilla viken vid Skarholmen. Vädret var väl sådär idag.

Inte så blåsigt som det brukar dock vid Skarholmens brygga.

2011-07-11

Fast solen saknades så besöket blev ganska kort i år.

Av bilden att döma så ser det ju ut som om jag sitter i en båt och är på väg ut på sjön. Vi kan väl fantisera att det är på det viset…

Båtar i alla de storlekar. Se men inte röra. Allt är väl inhägnat nuförtiden.

Soldis var det bästa som den här dagen kunde erbjuda.

Efter ett tag så tog vi oss en promenad till badet som ligger ganska nära Skarholmen. Som ni ser så var det ett jädra drag på Graneberg (Lyssnaängsbadet). Så mycket människor att det nästan blev jobbigt… jag och Ellet var dock tappra och badade 3 gånger. Det var ganska skönt i vattnet.

Jag unnade mig en 88:an. Fatta att glassen funnits sedan 1964!

2011-07-11

Tip-Top för Ellet.

2011-07-11

Vi fick oss en utflykt i alla fall och vi badade båda två. Premiär!

Sinnesstämningen månne?

Måste erkänna att den här dagen inte har varit så bra för mig. Behöver inte gå in på varför, men vissa dagar då vill jag bara dra täcket över huvudet och stanna kvar där. Förhoppningsvis blir det bättre i morgon då vi ska ha picknick med nya och gamla vänner i Stadsparken.

2 svar till “Skarholmen & Graneberg 2011”

  1. Hej !

    Vilka härliga bilder ,ger mig minnen från när man var ung :))
    Ja , jag äter oxå gärna 88:an 🙂
    Ha det bäst & var rädda om er ♥

Kommentarsfunktionen är stängd.