Semesterdag numero fyra

Besöket på Storvad blev inte av. Ellet ville inte och då tog vi det lugnt istället på förmiddagen. Vädret var dock så fint att vi bara inte kunna sitta inne hela dagen. Det gick liksom inte. Så vi tog oss till Storvretabadet.

Ellet cyklade dit. Vi var nästan ensamma. En smörgås fick vi med oss i alla fall.

Det var jätteskönt ute och vattnet såg helt ok ut. Så vi doppade benen i alla fall. Jag tänkte sen ringa till kommunen för att fråga hur det egentligen står till med badet. För varningsskylten är kvar, men kommunen har tryckt upp en folder där badet finns med. Så vad är det som gäller egentligen?

Jag avskyr hundar som inte är kopplade. Av olika anledningar men främst detta att man aldrig kan veta hur de fungerar rent mentalt. Denna hund var visserligen snäll, men ändå att hitta en okopplad hund på det här sättet är olustigt tycker jag.

Efter turen ner till badet så cyklade Ellet hem och jag “råkade” sedan somna ett par timmar… men det är väl detta som kallas för semester, eller hur?

2011-07-07

Idag fick Felix gå ut. Jag och Linn dividerade en stund kring detta eftersom han är så sugen och jamar ofta. Veterinären ringde också idag och undrade hur det var med Felix. Vilken fantastisk veterinär och tala om uppföljning! Hon tyckte redan förra gången vi pratade att det var ok att släppa ut honom.

Så efter 14 dagar så fick Felix gå ut. Han var ute i nästan 2 1/2 timme då han kom hem och såg lika fräsch och fin ut som innan han fick gå ut. Nu får pojken vara inne tills han fått sin medicin i morgon bitti.

Ellet ska tillbringa morgondagen med sin mormor. De ska ta en tur till Modelljärnvägens Hus i Alunda.

Jag har kommit in i ett filmstim nu och har kollat på flera filmer på kort tid. Jag tror jag ska dra igång en rulle till nu….