Littorinskandalen – vilken skandal?

Som lekman och utomstående så kallda vanlig läsare så måste ju frågan ställas att vad sysslar Aftonbladet med?

Deras artiklar om Sven Otto Littorin och hans sexkontakter ter sig mer desperata och märkliga. Varför ska landets statsminister lämna ut IP-nummer till en skvallertidning överhuvudtaget, oavsett vad det handlar om?

Sven Otto Littorin har avgått. För ett år sedan. Aftonbladet fick aldrig honom på kroken då och har inte riktigt kunna släppa att de gick på pumpen och även då stod med byxorna nere. Nu driver de ånyo en häxjakt just på Littorin och regeringen för att försöka hitta någonting. De gör de inte. De gör sig bara än mer till åtlöje. Åtminstone i ögonen på mig när jag verkligen försöker förstå varför de blåser upp detta så stort igen. Men jag förstår ingenting.

Littorinskandalen – vilken skandal? Låt Sven Otto Littorin vara ifred nu och låt hans familj läka från all denna slaskiga journalistik som tidningen nu sysslar med.

Aftonbladet försöker skapa nyheter som inte finns och det är erbarmligt att se på. Visserligen kan de inte sjunka lägre hos mig efter andra skandaler som jag anser varit mycket mer befogat att skriva om och rota i. Fast nu har de åkt ner även under källargolvet och lär bli fast där länge, stinkandes och skrikandes och vad det verkar så lyssnar inte övriga media på deras så kallade avslöjanden och stora bokstäver gällande detta. Gott så.

Läs även andra bloggares åsikter om Sven Otto Littorin, Aftonbladet, häxjakt, IP-nummer intressant?

6 svar till “Littorinskandalen – vilken skandal?”

  1. Samuel Sandberg: Det där är ju inte sant. Hur såg det ut när alliansen kom till makten 2006? Då granskades det rejält och ett par ministrar fick gå. Jag tror inte det handlar om partifärg utan om hur ihärdig just den/de journalisterna är.

  2. Jag håller med Tobbe, Moderaterna har varit snabba med att sopa under mattan så fort något dykt upp. Denna taktik har varit väldigt effektiv eftersom tidningarna gett med sig och inte utsatt Moderaterna för samma press som Sossarna utsattes för under deras regeringstid.

  3. Tobbe: Det kanske är för att det inte finns så mycket att granska?

    Musse Pig: Aftonbladets agenda kan mycket väl vara såsom du beskriver.

    Kim: Fast jag kan inte låta bli att kolla vad de skriver trots allt.

  4. Det är ju ett problem att så många på topposition i alliansen har ett så strulligt privatliv. Det hade varit ganska lätt att utöva utpressning på Littorin och sånt har gjorts förr. Och det stora problemet är att regeringen har sopat alla affärer under mattan när dom har dykt upp. Och pressen har snarast lytt och inte granskat mer. När liknande affärer hände under sossarnas regeringstid så var granskningen hård.

  5. Anledningen är väl helt enkelt att blockera regeringen och deras möjligheter att nå ut med sina budskap under Almedalsveckan. Luktar Juholt lång väg, så som han presenterat sig så här långt….

Kommentarsfunktionen är stängd.