Big Brother: Rösta kvar Peter i huset!

Ring 099-418 03 och rösta på Peter Förra helgen så kom jag ut. Från BB-garderoben. Så ni vet numera att jag följer Big Brother dagligen och ser hur det går för min favorit Peter Orrmyr!

Enligt förhandstipsen och de pollar som varit så ligger han lite risigt till. Det finns en risk att han åker ur och det tycker jag vore mycket tråkigt. Av de fem deltagarna som är kvar så är fyra nominerade och enligt mätningarna så ligger han just nu näst sist. Det måste vi ändra på!

Min motivering till att han borde vinna hela Big Brother är att han är och har varit en rak person hela tiden. Han är omtänksam och bryr sig om sina medtävlare på ett korrekt sätt och har han kritik så tvekar han aldrig att framföra den. Till de personer som det berör och inte som många andra i huset, till andra.

Han är cool, klok och en livsnjutare med ett stort hjärta. Han har barn och är lite äldre än det andra. Rent generellt så är väl inte det något att lyfta fram som positivt, men det märks verkligen skillnad på honom och de andra. Han skulle tillsammans med sin familj också, tror jag, ha stor användning av vinstpengarna.

Även om ni inte tittat eller om ni generellt inte bryr er om detta, så kan ni väl ringa en gång? För att jag ska få se min favorit Peter Orrmyr kvar i huset? Please, lägg några kronor på att huset även sista veckan ska få ha den skönaste deltagaren kvar?! Man röstar kvar personen och för att Peter ska få stanna i huset så ringer du 099-418 03 (samtalskostnad 5,70 kr + trafikavgift)

Ni som gillar Peter och vill att han ska vinna kan även gå med i gruppen “Vi som kommer stödja Peter framöver! på Facebook.

Peter festar

Läs även andra bloggares åsikter om Big Brother, Peter Orrmyr, rösta, dokusåpa, TV-program, intressant?

7 svar till “Big Brother: Rösta kvar Peter i huset!”

 1. Peter kommer inte vinna BB–2011.. Alla inne i huset behöver vinst pengar..inte bara Peter..Dom är yngre också o behöver pengar att bilda familj..Peter redan har familj..och är 33 år o arbetat många år..Tror jag…Peter snackar skit dom andra deltagarna med Sara o Martin.. Jag vill att Simon går till final.Ikväll ser vi vilka går till fina.. Ha en bra kväll…

 2. Peter är så trist. Han är falsk…Han har bildat en grupp Sara..Martin o Peter.. Han manibulerar.. Han är pakt Peter.. Röstar inte honom..Han kommer inte vinna BB ..2011..Lika bra att han åker hem ikväll o kramar sina barn o tar hand om dom…..Lycka till i livet Peter…

 3. peter är ju så trist. och skenhelig. han gnäller och klagar på skitsnack.samtidigt som han mest sitter i soffan o snackar skit om de andra deltagarna med sara o martin….

  nej chrille o simon ska till final

 4. Jag har ringt och röstat =) Vill också gärna ha Peter kvar han har varit min favorit hela säsongen!!! Så kom igen alla Ring o rösta kvar Peter 099-41803 😉

  Ha en fin söndag // Anna

 5. Martin är ju helt underbar! Om han vinner alltihop blir jag verkligen inte ledsen. Men jag har nog ändå Peter som knapp favorit.

 6. Nej, nu blir jag besviken! Jag som trodde vi var överens om en sak. Mesproppen Martin som är som en liten knähund till Sara? Menar du allvar?
  Sen är det ju just den inställning som du har som gör att Peter inte kommer att vinna. Man måste ju rösta på dem man tror på! Men nu har ju du ändrat dig ser jag… ja ja… du får en liten puss då och en stor kram… (;-)

 7. Hejsan kära Jerry..
  Joodå.. Peter är fin att titta på ibland har jag märkt..
  Och han är väl fortfarande en utav mina favoriter..
  Men.. sen har vi ju Martin.. och ser han totalt med andra ögon idag. Och han är den jag gillar nog mest just nu.
  Så.. min favorit har ändrats dom senaste dagarna.
  Och om jag ska vara helt ärlig.. så tror jag inte ens att Peter vinner.

  puss och kram

Kommentarsfunktionen är stängd.