Lördagens begivenheter

Eftersom detta är bloggen som säger som det är, sic!, så kan jag erkänna att den här lördagen inte blev som det var tänkt! Det blev en ganska tradig dag för mig där jag inte riktigt visste vad jag skulle göra mer än att vara serviceman…

Två av mina idoler
Två av mina idoler

Ellet fick hit en polare. Tanken var först att vi skulle ner på stan och frisera oss inför onsdagens festligheter. Men så blev det nu inte. Ellet fick bestämma och kompisen var här ganska omgående. De leker så fint och jag blev liksom med den initiativförmåga jag har just nu, mest sittandes med datorn i knät. När grabbarna ropade så var jag där och serverade. Lunch med plättar och äpplemos och en glass fixade jag till dem.

Lax, strips och hollandaisesås var middagen och det var så gött! Men att för mig ha tre saker på gång samtidigt i köket, det kräver mycket av min simultanförmåga. Ni med fördomar får ju vatten på er små kvarnar om att vi killar har lite problem när det blir lite för mycket, men på mig så stämmer det… trots att jag ibland känner mig som en fruntimmer…hahaha! Det gick, men det var på det berömda håret… som tyvärr fortfarande är kvar på oss båda… (;-)

Om mitt goda humör håller i sig så tänkte jag vlogga i morgon. Om inte annat för att träna och se mig själv utan att vomera och sen måste jag ju visa upp grottmannen, innan han försvinner för gott!!

Nu ska jag köra cup med grabben…

3 svar till “Lördagens begivenheter”

  1. Tofflan: Nej, nej… här kör vi med bar överkropp bland fettet som stänker omkring i köket. Grabbigt a la Plura ska det vara! (;-)

Kommentarsfunktionen är stängd.