ESC 2011: Dana i min final

Hon gjorde sitt bästa och var för mig bäst i andra semifinalen. Gjorde allt rätt, men blev passerad bland annat av dumstrutarna från Moldavien. Mer behöver jag inte säga över vad jag känner just nu.

Nu kollar vi på hennes uppträdande. Om och om igen:

Min vinnare!

 

 

 

 

 

 

 

 

Finalen på lördag blir bra mycket fattigare utan Dana International. Tänk, när de skulle ropa upp sista bidraget som skulle vidare så ville jag att de skulle ropa Israel, Israel! Kalla mig gärna quisling eller vad som helst, men Sverige berör mig inte ett dugg i år.

Nej, nu måste jag trösta mig med mer Dana…

Läs även andra bloggares åsikter om Eurovision Song Contest, Israel, Dana International, musik, intressant?

4 svar till “ESC 2011: Dana i min final”

 1. oooh.. tråkigt att se att inte din favorit tog sig till finalen. Själv så har jag ju 2 favoriter i år och dom båda är ju faktiskt i finalen.. så är dunder lycklig. Bosnien-Hercegovina och England.. mmm.. och vad det gäller Eric Saades låt.. njaaa.. Gillar Eric och hans karisma, men hans låt tycker jag inte lika mycket om. Så.. det gör absolut ingenting för mig om inte Eric vinner och det tror jag iförsig att han inte heller gör så. För allra viktigaste e ju att någon utav mina favoriter gör det.. hehehee..

  puss och kram
  Trevlig helg till dig kära Jerry ♥

 2. Jag tyckte att den var småtråkig (Danas låt alltså), men jag trodde i alla fall att den skulle gå vidare!

  She’s got her lipstick on
  Here I come, da da dum
  She’s got her lipstick on
  Hit and run, then I’m gone
  Check my collar, collar, hey, hey, ey
  Check my collar, collar, hey, hey, ey

Kommentarsfunktionen är stängd.