Friad trots mängder av barnporr

Hur kan en läkare som har 250 000 bilder och 300 filmer med barnporr i sin egen dator bli friad med motiveringen att han inte kan kopplas till någon spridning av materialet?! Det tog åklagare Anna-Lena Nilemar över 6 år att komma fram till detta, vilket också gör att preskriptionstiden passerats.

Någonting är ju fel i hela systemet när någonting sådant här bara får passera! Det är ju ett hån mot de drabbade barnen och visar på att hela rättsapparaten inte värnar de minsta i samhället. Inte tar våra barn på allvar helt enkelt.

Jag har inget annat ord än SKANDAL inför detta agerande av Södertälje tingsrätt och dess passivitet. Otrolig flathet och som sagt, någonting måste vara mycket fel när läkaren frias för all denna barnporr! Idioti!

Mer i samma ämne:
Suspicio – “Läkare slipper barnporrättegång”
Jan “PiratJanne” Lindgren – Barnporr och mangadomen igen

Läs även andra bloggares åsikter om skandal, läkare, brott, utredningar, barnporr, idioti, intressant?